26.8 C
Skopje

Fërçkovski: Me veprimet e këtyre ditëve, Zaev tejkaloi edhe Gligorovin dhe është mjeshtri më i madh i politikës në vend

Duke arritur të shpëtojë nga rrota e shahut në të cilën u vendos si për fajin e tij ashtu edhe pas disfatës së vendasve, me mënyrën se si doli dhe tani bën një shumicë më të madhe qeveritare, Zaev është padyshim nëna më e madhe politike në historinë tonë, më i madh se Kiro Gligorov!

Marketing