Kastriot Rexhepi në “360 Shkallë” : Nënshkrimet janë marrë në konfuzion e sipër, ka pasur kontradikta

0
355

Deputeti Kastriot Rexhepi i ftuar në emisioni “360 Shkallë” në Alsat, duke shpjeguar atë se çfarë ndodhi javën e kaluar në kuvend, tha se në momentin kur janë marrë firmat për shkarkimin e Qeverisë ka pasur shumë kontradikta dhe çdo gjë ka qenë konfuze.

Janë dy gjera të ndryshme çështja e nënshkrimit dhe çështja e asaj që mund të ndodhte ditën e enjte. Me siguri do ta kishte sjellë në pikëpyetje çështjen e drejtimit të vendit. Në momentin kur kemi nënshkruar, ku edhe aty ka mjaft kontradikta, për çfarë u mblodhën nënshkrimet se disa thoshin së këto nënshkrime janë për këtë, janë për atë, do të jetë Levica nuk do të jetë Levica. Por pa marrë parasysh këtë, nënshkrimet u morën në një moment ku vendi nuk kishte kryeministër, sepse ishte në dorëheqje e sipër- tha Rexhepi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here