Kastriot Rexhepi në ClickPlus: Alternativa tha se Levica nuk do të jetë pjesë e nënshkrimeve

0
328

Kastriot Rexhepi në ClickPlus ka sqaruar se në të gjitha konsultimet që ka pasur me miqt ndërkombëtar ka bërë që të ndryshojë mendimin e tij.

“Kemi pasur kontakte me miqt tanë ndërkombëtar dhe jemi konsultuar se do të marrim datë për fillimin e negociatave për hyrje në BE dhe kjo më bëri që mos ta votoj rrëzimin e Qeverisë. Duke e kuptuar se edhe Levica do të jetë pjesë e koalicionit për rrëzimin e Qeversë ne kuptuam se këtu po ndodh diçka ndryshe. Kolegët nga Alternativa thanë se nuk do të jetë Levica por Partia Liberale, për të qenë korrekt ata e thanë këtë të gjithë e dimë”, është shprehur Rexhepi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here