Rexhepi: E presim datën për BE dhe tejkalimin e pandemisë

0
158

Kastriot Rexhepi në ClickPlus ka sqaruar se në të gjitha konsultimet që ka pasur me miqt ndërkombëtar ka bërë që të ndryshojë mendimin e tij.

Ndër tjerash ai tha se po presim 14 dhjetorin “Angazhimi i SHBA-ve, ndërkombëtarëve, vizita e Ryte që bëri në Shkup, deklaratat e Makronit për datë në BE që unë të bindem pas të gjitha analizave se me marrjen e këtij veprimi duke e rrëzuar këtë Qeveri do ta ndaloj marrjen e dritës së gjelbër që ne të marrim datë për fillim të negociatave për hyrje në BE”,

E kemi edhe problemin e pandemisë ku sa më shpejtë duhet të mobilizohemi dhe ta luftojmë këtë armik të njeriut dhe tash është koha që mos të bëhemi pengesë e zhvillimeve të shtetit tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here