Rexhepi thotë në ClickPlus se Hoxha u ka thënë se në listë nuk do të jenë deputetët e Të majtës

0
335

Kastriot Rexhepi ka befasuar me deklaratën e tij në emision ku thotë se sikurse publiku, edhe ai është befasuar me fotografinë ku u njoftuar se opozita tashmë ka siguruar 61 deputetë.

Duke folur për listën e nënshkrimeve, ku qëndron edhe nënshkrimi i tij për rrëzimin e Qeverisë Zaev 2, Rexhepi në ClickPlus në TV21 ka deklaruar se ata kanë nënshkruar në listë, por lista nuk ka pasur titull.

Gjithashtu ka deklaruar se sekretari i përgjithshëm i partisë Lëvizja Besa, nga ku është përjashtuar tashmë Rexhepi, Arjanit Hoxha u ka thënë se në listë nuk do të jenë nënshkrimet edhe të partisë “E majta”, e cila për Rexhepin paraqet problem për shkak të bindjeve anti-shqiptare.

“Kur e nënshkruajtëm listën ne kishim informacione, ju e shihni se se prej numrit 59 deri në 61 janë 3 deputetë të Lëvizjes Besa. I pari Fadil Zendeli, Bastri Bajrami dhe mandej unë. Ne thamë: Po me Levicën? Na thanë “Levica” (E majta) nuk do të jetë sepse do të nënshkruhen edhe pjesëtarë të partive tjera.
G: Do të thotë gjithmonë po e citoni zotëri Hoxhën?
Zotëri Hoxha ishte prezent dhe na e tha”, tha Rexhepi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here