22.8 C
Skopje

Ministri Bekteshi uron ditën e Alfabetit

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në rrjetin social ka në Facebook ka uruar 113 vjetorin ditën e Alfabetit të gjuhës shqipe.   Më poshtë ua sjellim dhe statusin e tij të plotë:

Urime Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe!

Dita e Alfabetit është njëra prej ditëve më të rëndësishme për kombin shqiptar!

Shpresojmë që kjo ditë të jetë ditë e bashkimit, përkujtimit dhe motivim për dituri, zhvillim dhe avansim të gjithmbarshëm kombëtar.

Marketing