2.8 C
Skopje

Aneta Nga Radovishi me instant tiketë jofitimprurëse EKO SKUTER fitoi 150.000 denarë shtesë

Është kënaqësi  t’ua prezentojmë Aneta Spasojeva nga Radovishi – pjesëmarrësja e parë në lojën shtesë „Rrotullo rrotën Eko Skuter“ e cila i „mati forcat“ me rrotën e fatit dhe shkoi në shtëpi me 150.000 denarë shtesë në llogarinë e sajë të transakcionit.

Me Anetën u shoqëruam në TV studion e Loto 7 pasi u tërhoq në mënyrë elektronike me ndihmën e gjeneratorit elektronik në gjiron e 88. Para kamerave, ajo na tregoiqë rregullisht argëtohet me lojërat e fatit të Lotarisë Shtetërore, dhe se veçanërisht i është gëzuar lojës së re Shtesë „Rrotullo rrotën Eko Skuter“ sepse me instant tiketat jofitimprurëse, lojtarët marrin mundësi të dytë për të fituar.

Ju përkujtojmë, „Rrotullo rrotën Eko Skuter“ është lojë shtesë për argëtim dhe fitore për të gjithë adhuruesit e instant tiketës  Eko Skuter.

Gjithçka çka duhet të bëni është të regjistroheni/lajmëroheni në internet faqen e Lotarisë Shtetërore,www.loto.mk, ta shkruani numrin serik (barkod) 11 shifrorë i cili gjendet në anën e pasme të tiketës, për njëkohësisht e shkruani dhe numrin 8 shifrorë kontrollues (barkod) i cili gjendet nën fushën të mbuluar me shtresën mbrojtëse në të cilën shkruan „MOS GËRVISHT“.

Mundësia për pjesëmarrje veçmë filloi, dhe do të zgjatë deri në 23.03.2022. Gjatë kësaj periudhe, çdo javë, gjatë emisionit loto, tërhiqet nga një nga pjesëmarrësit online i cili do të jetë i ftuar si mysafir special në studion televizive të Loto 7. Mysafiri, drejtëpërdrejtë do të rrotullon rrotën e fatit me mundësi të fitojë para me vlerë prej 50.000, 100,000 ose 150.000 denarë. Konform rregullave të lojës, mysafiri nuk mund të shkon në shtëpi pa fituar më së paku 50.000 denarë.

Gjatë lojës shtesë secili që mer pjesë do të ketë shansë të barabartë që të tërhiqet, dhe pjesëmarrja e tij do të jetë eksperiencë unike të jetë mysafir special në studion e Loto 7, të rrotullon rrotën e fatit dhe të fiton 50.000, 100.000 ose 150.000 denarë.

Por, suprizat e Lotarisë Shetërore nuk kanë fund. Të gjithë instant tiketat jofitimprurëse Eko skuter hynë në lojë për dy vetura BMW X1, edhe atë me dy tërheqje në menyrë elektronike:

Tërheqja e parë do të mbahet më 8.01.2022, dhe do të marin pjesë të gjitha tiketet të cilat paraprakisht nuk kanë qenë të tërhequra për shpëerblim në të holla nga gjiro 1 deri 10.
Tërheqja e dytë për veturë BMW X1 do të mbahet më 19.03.2022. do të marin pjesë të gjitha instat tiketet të regjistruara të cilat paraprakisht nuk kanë qenë të tërhequra për shpërblim në të holla nga gjiroja e 11 deri 20.

Ju ftojmë në avanturën e radhës përmes www.loto.mk e cila mund t’ju shpie deri në një veturë të mrekullueshme BMW X1. Biletë deri në avanturën interesante  „Rrotullo rrotën Eko Skuter“ paraqet tiketi jofitimprurës Eko skuter. Njëheri, me blerjen e pakos 5+1 Eko skuter, Ju jepni kontributin tuaj në qëllime të mirëfillta shoqërore dhe për akcionin e përbashkët të kryqit të kuq dhe Lotarisë shtetërore “Rreth i fatit dhe solidaritetit” të kushtuar për mbështetjen të kategorive të pambrojtura të qytetarëve në luftën kundër Kovid-19.

Më shumë të dhëna në www.loto.mk

Marketing

TË FUNDIT

Bekteshi:RMV bën tranzicionin e parë energjetik si shembull për vendet e Ballkanit Perëndimor

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi prezantoi aktivitetet e ndërmarra në fushën e energjetikës në Maqedoninë e Veriut në Mbledhjen e 19-të të Këshillit të...

Besimi: Sistemi tatimor më efikas dhe më i drejtë për rritje të qëndrueshme dhe të përshpejtuar

Ministria e Financave së bashku me Drejtorinë e të Ardhurave Publike vazhdojnë të punojnë në ndërtimin e një sistemi tatimor më efikas dhe më...

S’kanë të ndalur ofendimet e Aleancës ndaj Alternativës

Deri pak kohë më parë në koalicion në frontin e përbashkët opozitarë ndërsa tani situata ka ndryshuar mes dy partive shqiptare Alternativës dhe Aleancës...

Grubi – Geer: Kontesti me Bullgarinë të mbyllet sa më shpejtë, koha për datë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi sot ka pritur në takim ambasadorin e BE-së në...

Grubi – Kyuchyuk: Falenderim ndaj Bullgarisë për profesionalizmin dhe menaxhimin e situatës

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi i shoqëruar nga eurodeputeti Ilhan Kyuchyuk, ministri i Ekonomisë,...