22.8 C
Skopje

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompani numër 1 me fitim në evenimentin TOP 100

Kompania ATS Group e afaristit Shefshet Demirovski shpallet kompania numër 1 me fitim në evenimentin e TOP 100 kompanive më të suksesshme e organizuar nga Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perindimore.

ATS Group ka realizuar qarkullim prej 30 milionë euro me neto fitim prej 6.1 milionë euro e cila renditet e para në këtë kategori.

ATS Group në prodhimin industrial me përsosshmëri projekton dhe prodhon duke përdorur teknologjitë më të reja.

Marketing