22.8 C
Skopje

Ali Ahmeti ka ndërmarrë nismë që lidhet me kontestin mes RMV-së dhe Bullgarisë: tha Grubi

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi në ClicPlus në TV21, bëri të ditur se kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka ndërmarrë nismë që lidhet me kontestin mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë për të zhbllokuar rrugën e integrimit evropian.

Marketing