Grubi në Click Plus: Zaev vazhdon të jetë kryeministër

0
150

Zëvendës kryemisitri i parë Artan Grubi sot në emisionin Click Plus tha se Zoran Zaev ende nuk është larguar nga Qeveria dhe është ende Kryeministër.

“ Do të duhet të rrumbulaksohet i gjithë ky proces dhe vlerësoj që nga mesi i janarit ndoshta edhe më vonë mvarësisht se si do arijmë edhe marrëveshjen me Bullgarinë por githsesi se jo këtë vit, sipas negociatave apo bisedimeve të cilat i kemi deri më tani, ne kemi qenë të informuar në çdo hap të tij dhe të partisë së tij, ne për në krye të LSDM-së nuk kemi ndërhyrë asnjëherë sepse nuk është korekte, është parti në vete dhe ata vendosin për organet e tyre partiake kurse ne kemi folur gjithmonë për udhëheqjen e Qeverisë, tash kemi një kryetar të LSDM-së që është Kovaçevski dhe kemi kryeministrin që është Zaev ”deklaro më tej Grubi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here