VMRO nuk demanton që është pajtuar me Kryeministrin shqiptar

0
119

Do të ishte mirë që Artan Grubi të dilte dhe të thoshte se BDI i pranoi zgjedhjet e parakohshme parlamentare vitin e ardhshëm.

Për dallim nga LSDM/BDI, ne nuk do të biem në grackën e tezave dhe romantizmave nacionaliste që përdorin për të mbuluar krimin që ndodh në prapavijë.

Duke pasur parasysh kapacitetin e Artan Grubit dhe politikën e tij, nuk presim një qasje të ndryshme nga politikat që kemi parë tashmë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here