Gjinekologjia e Çairit me Repart të ri të Urgjencës, donacion udhëhequr nga Alma-M

0
217

Sot, më 18 Dhjetor 2021 në Spitalin e Specializuar për Obstetrikë dhe Gjinekologji “Nëna Terezë” në Çair u lëshua në përdorim Reparti i Urgjencës tërësisht e rekonstruar si pjesë e spitalit. Reparti i urgjencës është tërësisht e rinovuar sipas të gjitha standardeve dhe përmban pajisjet dhe aparatet e teknologjisë më të fundit.
Reparti i Urgjencës ka sallë për intervenime kirurgjike si dhe kapacitetet tjera përgatitore dhe post operative. Me këtë projekt, Spitalin e Specializuar për Obstetrikë dhe Gjinekologji “Nëna Terezë” në Çair“ është edhe një hap më para në dhënien më cilësore të shërbimeve shëndetësore.
Kapaciteti shërbyes i kësaj qendre është 1.500 intervenime në vit, që ekipi mjekësor do të ketë mundësi ti kryejë edhe më me cilësi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here