Arbër Ademi: anëtarësimi i vendit në NATO ka ndihmuar RMV-në në ballafaqim me rreziqet

0
333

 

Sot gjatë Konferencës për media, me rastin e fjalimit të fundvitit të Presidentit, Pendarovski, koordinatori I Grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi ka vlerësuar se anëtarësimi i vendit në NATO ka ndihmuar Maqedoninë e Veriut në ballafaqimin me rreziqet të cilat mund të ballafaqohet një vend siç është Maqedonia e Veriut, dhe se qytetarët fare nuk duhet të ndjehen të shqetësuar!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here