22.8 C
Skopje

Ratkoceri: Qeni i keq të sjellë ujkun në torishtë

Nënkryetarja e ASH dhe njëherit nënkryetare e qytetit të Shkupit, Bujare Abazi, a do ta voton ndërrimin e emrit të rrugës “Hasan Prishtina” në “Kaçaniçki Pat”.

Ka pasur reagime në rrjetet sociale edhe nga gazetarët për ngjarjet në seancën e fundit në qytetin e Shkupit.
Sot edhe gazetari Arben Ratkoceri ka reaguar nëpërmjet rrjetit social facebook ku postimi i tij i plotë është:

Marketing