Besnik Tahiri: Seanca për rrymën nis për pak, Kurti të reflektoj

0
87

Shefi i GP të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, se çështja e ngritjes së çmimeve të energjisë nuk duhet të ndodhë,Tahiri njoftoi se sot do të mbahet seanca e jashtëzakonshme lidhur me propozimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike.Ndërsa edhe ditëve pasuese deputetët do të mblidhen në Kuvend për seanca të tjera.

Tutje, ai ka thënë se ngritja e çmimit nuk do ta lejojnë të ndodhë.

“Seanca e sotme nuk është se kush kënd po e kritikon më shumë, por një seancë e reflektimit dhe ta vendosin gishtin në kokë. Ky shtrenjtim nuk do të ndodh për një muaj. Vërtetë e bëri kiametin me çmimet që po i rritë”, ka thënë Tahiri“Ne do të marrim veprime shumë konkrete, asnjë politkë nuk po bëjmë por po mundohemi ta ngrisim vetëdijen e Qeverisë dhe ZRRE-së, ne po duam që kjo tarifë të mos ndodhë, do të shkojmë me të gjitha metodat rend me rend. Po i themi reflekto”, ka thënë Tahiri.

“Kosovën e Re nuk po e don, Countur Globalin nuk po e don, kënd tjetër po e don, ngritjen e çmimit a. Ka ardhë në pushtet me fjalët “krejt hajna, çmimet shtrenjtë”, e tash po vepron njëjtë”, ka thënë tutje ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here