KSI: Gjysmëvjetori i dytë të nis me prezencë fizike

0
0

Nga Ministria e Shëndetësisë njoftojnë se Komisioni për Sëmundje Infektive pas mbledhjes së sotme ka rekomanduar që gjysmëvjetori i dytë të nis me prezencë fizike. Gjegjësisht, KSI rekomandon që gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2021-2022 të nis me prezencë fizike në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here