22.8 C
Skopje

Qeveria vendosi: Periudha e izolimit ulet në 7 ditë, mësimi fillon më 1 Shkurt

Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi pas mbledhjes së 7-të të Qeverisë ka njoftuar se është ulur periudha e izolimit për personat e infektuar me Covid 19, si dhe është vendosur që mësimi në shkollat fillore dhe të mesme të fillojë më 1 Shkurt.

Në vazhdim po ua sjellim postimin e plotë të Zëvendëskryeministrit të parë Grubi në faqen e tij zyrtare në rrjetin social Facebook:

Marketing