23.8 C
Skopje

Petliçkovski është kryetar i ri i Komisionit për Sëmundje Infektive

Shkup, 1 Shkurt – Doktor Aleksandar Petliçkovski është kryetar i ri i Komisionit për Sëmundje Infektive, konfirmuan nga Ministria e Shëndetësisë.

Ai është drejtor i Institutit për Imunologji, ku bëhen testime, analiza dhe hulumtime lidhur me reagimin e antitrupave të të shëruarve si edhe për llojet e koronavirusit.

Doktor Zllate Mehmedoviq është emëruar person kompetent për marrëdhënie me opinionin në emër të komisionit.

Marketing