Vendimet për personat të cilët duhet të jenë në izolim do të publikohen në faqen e ISHSSH

0
93

Qeveria në mbledhjen e djeshme të 10-të vendosi që vendimet për personat të cilët duhet të jenë në izolim të publikohen në ueb-faqen e Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor dhe në mënyrë plotësuese në “Gazetën Zyrtare” sa më shpejtë që është e mundur.

Gjatë kësaj, nuk do të publikohen të dhënat personale të qytetarëve, gjegjësisht plotësisht do të ruhen standardet e definuara me Ligjin për Mbrojtje të të Dhënave Personale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here