33.8 C
Skopje

DITA E PLISIT – Tradita vazhdon!

E kaluara, e sotmja dhe e ardhmja gërshetohen në një spektakël madhështor ku të ftuar janë personalitete të shquara të jetës politike, diplomatike, shkencore e kulturore!

Ansambli Nacional i Këngëve dhe Valleve Popullore Shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut ka njoftuar opinionin se manifestimi “Dita e plisit” merr peshë institucionale duke u mbajtur nën përkujdesjen e Zëvendëskryeministrit të parë z. Artan Grubi dhe me mbështetje nga Ministria e Kulturës në Republikën e Maqedonisë së Veriut!

17 shkurt,
Ora: 15:00,
Teatri shqiptar – Shkup.

Transmetimi në RTM 2 dhe RTSH do të bëhet në të njejten ditë ora: 19:00.

Marketing