17.8 C
Skopje

Kasami turpëroi familjet e dëshmorëve me publikimin e emrave

Kryetari i komunës së Tetovës Bilall Kasami ka dëmtuar edhe imazhin e 150 familjeve të dëshmorëve të cilët edhe më herët kanë marrë ndihmë si nga Hazbi Lika, Sadi Bexheti dhe Teuta Arifi.

Gjithashtu në mesin e 511 kontratave, janë mbi 150 kontrata të familjeve të dëshmorëve që kanë marrë ndihmë nga Hazbi Lika, Sadi Bexheti e Teuta Arifi që Bilall Kasami nuk dihet a do të ndihmoj apo të zëvendësojë familjet e dëshmorëve me  militantët e BESËS.

Me publikimin e emrave Kasami ka bërë që edhe familjet e dëshmorëve të ndjehen të turpëruar dhe po ashtu çështja është a do t’ua marrë Kasami paratë edhe familjeve të dëshmorëve për tua dhënë militatëve të BESËS?

Marketing