Nisin bisedimet për rritjen e pensioneve

0
69

Takimi i parë për rritjen e pensioneve pritet të mbahet sot. Ndërkohë sipas paralajmërimeve, në takim duhet të marrin pjesë të gjitha palët e prekura të cilat përmes dialogut do ta sjellin zgjidhjen më të pranueshme.

Siç njoftojnë nga Qeveria, aty do të bisedohet për mundësinë e ndryshimit të metodologjisë e cila do të miratohej përmes dialogut me të gjitha palët.

Nga atje shtojnë se procesi do të zhvillohet përmes dialogut të hapur dhe mirëkuptimit të ndërsjellët të të gjitha palëve të prekura, njëjtë siç u zhvillua edhe procesi lidhur me rritjen e rrogës minimale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here