28.8 C
Skopje

Një infeksion e mban në spital, Pele shfaq vështirësi në të folur

Kjo sepse gjatë një vizite rutinë për shkak të tumorit që ka kaluar, mjekët i kanë zbuluar ish-futbollistit se vuan prej një infeksioni urinar. Sakaq, gjatë qëndrimit të tij në spital, Pele ka vuajtur edhe vështirësitë në të ngrënë dhe në të folur.

Megjithatë, mjekët e spitalit Albert Einstain kanë siguruar se Pele është në gjendje të qëndrueshme dhe nuk rrezikon komplikacione të mëtejshme, ndërsa do t’i duhet të qëndrojë edhe për dsia ditë i shtruar në spital.

Marketing