Plasin pakënaqësitë brenda Aleancës për Shqiptarët, të gjithë kundërshtojnë rikandidimin e Ziadin Selës!

0
100

Pakënaqësi të shumta janë duke ndodhur brenda Aleancës për shqiptarët .
Vetëm gjatë ditës së sotme figiura të dalluara të Aleancës për shqiptare janë duke deponuar dorëheqjet e tyre në shenjë pakënaqësie kundër paralajmërimeve të rikandidimit të Ziadin Selës.

Dorëheqjen e tij gjatë ditës djeshme e shpalosi edhe kryetari i nëndegës së Çegranit, Fatlin Iseini përndryshe fitues në të gjitha ciklet zgjedhore ndaj BDI-së. Ndëkaq sot të njëjtën e kanë bërë edhe Omer Ismani , Cufi Ademi dhe shume kryetar nëndegësh të tjerë.

Nga burime të sigurta, brenda aktivistëve të pakënaqur mësojmë se priten edhe dorëheqje të tjera gjatë ditës së nesërme, nëse Ziadin Sela brenda një afati të shkurt nuk prononcohet dhe nuk reflekton në lidhje me dëshirën e ty që në mënyrë kundëstatutare të zgjidhet edhe për një mandat, të tretin me rradhë në krye të Aleancës për Shqiptarët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here