Edhe 50 qytetarë të tjerë presin evakuim nga Ukraina, pritet pjesa më e madhe të nxirren sot

0
80

Shkup, 1 Mars – Nga gjithsej 100 qytetarë të hartuar në Ukrainë, 50 tashmë janë evakuuar dhe po aq duhet të evakuohen. Nga këta 50, jo të gjithë janë qytetarë tanë dhe shumica prej tyre pritet t’i evakuojmë sot, informoi në konferencën e sotme ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani.

Nga ata 50, siç informoi ai, 20 janë në Kiev, 20 janë në qytete të tjera anembanë Ukrainës.

“Vazhdojmë me aktivitetet. Rrethanat po ndryshojnë vazhdimisht në terren. Pritjet tona janë që rrethanat do të përkeqësohen edhe më shumë, por në rrethana të tilla ne duhet të gjejmë mënyra për të evakuuar qytetarët tanë dhe ky është prioriteti ynë i parë dhe më i rëndësishëm që secili prej tyre të largohet, por i sigurt”, tha Osmani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here