LSDM: Deputetët e Kuvendit të mbështesin masat e reja të propozuara nga qeveria

0
127

LSDM u bëri thirrje deputetëve të kuvendit të mbështesin masat e reja të propozuara nga qeveria që, sipas tyre, ndihmojnë qytetarët.

“Qeveria e udhëhequr nga LSDM miratoi paketë me 26 masa me të cilat mbrohet standardi i qytetarëve dhe i ndihmojnë ekonomisë për të tejkaluar efektet negative nga kriza globale dhe energjetike”, shprehen nga LSDM duke theksuar se për këto masa nevojiten ndryshime dhe plotësime në ligje.

“Krahas masave për zvogëlimin e akcizave dhe TVSH-së për derivatet e naftës, është siguruar edhe mbështetje për kategoritë më të rrezikuara dhe mbështetje për kompanitë”.

Sipas tyre VMRO duhet të heq dorë nga bllokimet dhe të votojë në kuvend për masat e propozuara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here