Osmani takohet me Zëvendëskryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviq

0
200

Bujar Osmani ministër i punëve të Jashtme të RMV-së në margjinat e Forumit Diplomatik të Antalias takohet me Zëvendëskryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviç.

Me Zëvendëskryeministrin e Malit të Zi, Dritan Abazoviq në margjinat e Forumit Diplomatik të Antalias. Dy vendet kanë orientim të qartë gjeopolitik- anëtarë të NATO-s, mbështetje të fuqishme për sovranitetin dhe integritetin territorial të Ukrainës, partnerë kredibil të BE-së të harmonizuar 100% me PBJS dhe të bashkuar e vendosur në qëllimin tonë- anëtarësimin e plotë në BE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here