22.8 C
Skopje

ASH dhe Besa bojkotojnë Kuvendin, iu binden urdhërave të VMRO-së dhe Levicës (Foto)

Sot në seancën e 66-të të Kuvendit, deputetët mes tjerash duhet të shqyrtojnë edhe Propozim-vendimin për ndryshimin e Vendimit për zgjedhjen e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për zgjedhje dhe emërime, të dorëzuar nga një grup deputetësh.

Por, siç edhe po shihet opozita shqiptare, Aleanca për Shqiptarët dhe Lëvizja Besa nuk janë në Kuvend, mesa duket me urdhër të VMRO-së dhe Levicës të cilët poashtu nuk janë të praishëm në këtë seancë kur duhet të bëhen ndryshime në Vendimin për zgjedhjen e kryetarit, zëvendëskryetarit, anëtarëve dhe zëvendësve të tyre të Komisionit për zgjedhje dhe emërime.

Opozita shqiptare edhe njëherë dëshmon se është sërish në një krah me VMRO-DPMNE-në dhe Levicën po bëjnë çmos që të bllokohet puna e Kuvendit.

Marketing