Metodija Dimovski zëvendëson Muhamed Zeqirin në Qeveri!

0
223

Qeveria në mbledhjen e sotme ka emëruar për Sekretar të Përgjithshëm Metodija Dimovskin.

Dimovski në këtë funksion vjen pas Muhamed Zeqirit, i cili dha dorëheqje pas hetimeve që po zhvillohen ndaj tij për keqpërdorim të pikërisht këtij funksioni.

Dimovski deri më tani ka qenë anëtarë i Këshillit të Inspektoratit për mjedis jetësorë dhe shëndet të njerëzve.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here