“PD në gjendje të trishtë”/ Zyrtari i lartë amerikan, Ecsobar kërkon distancimin e Berishës: Refuzojeni të kaluarën!

0
98
Zyrtari i lartë amerikan, Gabriel Escobar, i cili është i dërguari i posaçëm për Ballkanin Perëndimor e ka quajtur “të trishtë” situatën në të cilën është përfshirë së fundmi Partia Demokratike.
Teksa ka folur për Tovvima, Escobar, pasi ka renditur shqetësimet në Ballkan, është ndalur në trazirën e PD-së, për të cilën tha se nuk duhet të ishte përfshirë në një përçarje të tillë.

Sipas tij, PD-ja, por edhe populli shqiptar duhet të refuzojnë të shkuarën (referuar Berishës), në mënyrë që të mos rikthehen “ditët e këqija”.

EscobarNe kemi një marrëdhënie shumë të mirë me PD-në.  Një demokraci e fortë ka nevojë për një opozitë të fortë. Është e trishtueshme ajo që ndodh me PD-në aktualisht.

Shpresoj që anëtarët e PD-së dhe populli shqiptar të refuzojnë të kaluarën dhe të shikojnë nga e ardhmja. Shpresoj që ajo që ndodhi të mos rikthejë ditët e këqija, kur korrupsioni karakterizonte pikëpamjen e shumë njerëzve në rajon për Shqipërinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here