Prej nesër fillojnë të qarkullojnë linjat sezonale 58 dhe 69

0
172

Shkup, 14 Prill – Që nesër, fillojnë të funksionojnë linjat sezonale 58 (Qendra Transportuese – Jabollcë, Breznicë e Re) dhe 69 (Qendra Transportuese – Divle, Bllacë e Katllanovës, Kozhle), kumtoi NPQ Shkup.

Nga atje potencojnë se itinerari është në dispozicion në ueb faqe.

Në pajtim me Vendimin e transportimit të udhëtarëve në Qytetin e Shkupit, linjat sezonale qarkullojnë nga 15 prill deri më 15 tetor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here