23.8 C
Skopje

Ukraina pretendon se 197 fëmijë janë vrarë që nga fillimi i pushtimit rus

197 fëmijë kanë vdekur që kur ka filluar lufta në Ukrainë, ka njoftuar Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm të Ukrainës, raporton BBC.

Në komunikatë thuhet se janë lënduar edhe 351 fëmijë.

Numri më i madh i vdekjeve është në rajonet e Donetzkut, Kievt dhe Kharkivit.

Është thënë se këto shifra nuk janë përfundimtare.

Marketing