29.8 C
Skopje

Këto lagje të Shkupit sot pa rrymë elektrike

SHA “EVN Maqedoni” njofton se sot për shkak të intervenimeve teknike të planifikuara në rrjet do të mbesin pa energji elektrike:

– nga ora 8 deri në 15:30 kompanitë dhe ferma e shpendëve në Ilinden (komuna Ilinden);
– nga ora 9 deri në 13 shfrytëzuesit nga rruga Helsinki, numrat 3 dhe 5 (komuna Karposh) dhe
– nga ora 14 deri në 17:00 përdoruesit në një pjesë të fshatit. Krushopek dhe lokaliteti Laka (komuna Saraj).

 

Marketing