17.8 C
Skopje

Qeveria hoqi çertifikatat e vaksinimit për të hyrë në kufijtë e Maqedonisë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 40-të ka miratuar rekomandimet e Komisionit për Sëmundje Infektive dhe lehtësimin e masave anti Covid për hyrje në territorin e vendit tonë me çka nuk do të kërkohet posedim i detyrueshëm i çertifikatës për vaksinim, çertifikatës për Covid 19 të tejkaluar, teste PCR dhe antigjen.

Këtë përmes një postimi në faqen e tij në Facebook e ka bërë të ditur Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi.

 

Marketing