E Hëna, dita e dytë e Pashkëve ditë jo pune për të gjithë qytetarët

0
190

E Hëna (25 Prill), dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Me rastin e këtij njoftimi, Ministria ka përcjellur urime deri te qytetarët e fesë ortodokse në Maqedoni për festën e madhe të Pashkëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here