Filloi gazifikimi i Spitalit të Kumanovës, Sali: Do të mundësojë kursim financiar

0
247

Kumanova ka spitalin më të madh të përgjithshëm në vendin tonë dhe sot jemi këtu për të promovuar gazifikimin e këtij spitali, tha Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali.

“Spitali përfshin rreth 200.000 mijë banorë. Deri më sot spitali është ngrohut dhe ka sigurar ujë sanitar përmes ngrohjes elektrike ose mazutit dhe nga kjo periudhë fillon me gazifikim që është një mënyrë më e lirë dhe ekologjike për të gjithë rajonin në rrethin e Kumanovës”, tha Sali.

Ai shtoi se investim e tilla do të mundësojë edhe kursim financiar dhe do të jenë shpresë që spitalet në vendin tonë të jenë më efektiv dhe më efikas në funksionimin e tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here