191 gjoba për shkelje të rregullave në trafik vetëm në Shkup

0
67

Shkup, 21 Prill – Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 191 gjoba dhe atë: 22 për tejkalim të shpejtësisë, 12 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 69 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve.

Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se janë shqiptuare dhe 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 9 gjoba për ngasje të makinës në gjendje të dehur, katër gjoba për kalim në të kuqe në semaforë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here