“Parcelat në Vodno” : 7 vite burg për Gruevskin, 1 vit e 3 muaj për Mijallkovin, 1 vit për Kamçevin

0
289

Ish kryeministri Nikolla Gruevski, ish shefi i policisë sekrete Sasho Mijallkov dhe Jordan (Orce) Kamçev shpallen fajtor për rastin “Parcelat në Vodno” dhe dënohem me:

Nikolla Gruevski dënohet me 7 vjet burg

Sasho Mijallkov dënohet me 1 vit e 3 muaj, duke llogaritur dhe kohën e kaluar në paraburgim.

Risto Novaçevski dënohet me masë alternative, 3 vite dënim me kusht.

Jordan (Orce) Kamcev dënohet me 1 vit burg, ku i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim.

Nenad Josifoviç dënohet me masë alternative, 2 vjet burg me kusht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here