Kovaçevski uron Pashkët

0
62

Kryeministri Kovaçevski ka uruar festën e Pashkëve përmes një videoje në rrjetin social Facebook:

“Gëzuar Pashkët! Krishti është ringjallur me të vërtetë!

Në emrin tim dhe në emër të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Kryepeshkopi i Ohrit dhe Maqedonisë G.G. Stefan, i uroj anëtarët e Sinodit, klerin dhe murgjit e nderuar, si dhe të gjithë besimtarët ortodoksë në vendin tonë për festën e madhe të Ngjalljes së Krishtit – Pashkët.

Gëzuar festën e madhe të krishterë – Pashkët!” – thuhet në urimin e kryeministrit vendit, Dimitar Kovaçevski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here