23.8 C
Skopje

Kovaçevski: Qeveria e përkushtuar për një të ardhme evropiane të qytetarëve

Me përgjegjësi, përkushtim dhe vëmendje të plotë u përqendrova në formimin dhe harmonizimin e ekipit të ri për të përgatitur dhe zbatuar përgjigjet më të përshtatshme për sfidat serioze që na presin, tha kryeministri Dimitar Kovaçevski në seancën e sotme tematike të qeverisë, ku e vetmja pikë ishin arritjet e Qeverisë dhe ministrive në 100 ditët e para të funksionimit.

Kovaçevski theksoi gjërat më të rëndësishme të bëra në këtë periudhë dhe theksoi se qeveria aktuale mbetet në një qëllim të qartë – të sigurojë siguri dhe vazhdimësi në krijimin e kushteve për një jetë më të mirë, si dhe një të ardhme evropiane dhe të begatë për qytetarët.

“Kjo kërkon qeverisje efikase, të ndershme dhe të përgjegjshme. Këto janë cilësitë që kam kërkuar nga të gjithë ministrat, të cilët kanë pranuar të jenë pjesë e ekipit, i cili bashkërisht përpiqet t’u shërbejë interesave të të gjithë qytetarëve pa përjashtim”, deklaroi Dimitar Kovaçevski, kryeministër.

Sipas tij prioritet kyç mbetet ballafaqimi me krizën energjetike, e cila e ka marrë dimensione shqetësuese shtesë me luftën në Ukrainë.

Marketing