Këshilltari i PDSH në Tetovë, Palloshi: Papërgjegjësia e Bilall Kasamit e sollit punën deri këtu

0
92

Këshilli i Komunës së Tetovës rrezikon të shpërbëhet dhe si pasojë të organizohen zgjedhje të reja për këshill komunal. Arsye për këtë është fakti se këshilli nuk e ka miratuar llogarinë përfundimtare të buxhetit të komunës për vitin e kaluar (2021) deri me 31 mars të këtij viti ashtu siç e parasheh ligji. Kjo pikë pas afatit ligjor nga kryesuesi i këshillit është vendosur për diskutim në rend dite në këshill. Këshilltarët e Këshillit të Komunës së Tetovës për Portalb.mk komentojnë këtë çështje.

Cili është qëndrimi i këshilltarëve?

Nga PDSH, Visar Palloshi nënvizon se janë të gatshëm për zgjedhje.

“Erdhëm në këtë situatë pasi që në seancën e kaluar me  datë 07.04.2021 vetëm partitë në opozitë te Këshilli i Komunës së Tetovës e votuam llogarinë përfundimtare dhe e njëjta nuk kaloi, kurse tani i njëjti dokument dhe e njëjta pikë përsëri u vendos në rend të ditës. Sikur shumica e këshillit të kishte votuat me kohë nuk do të vinim në këtë situatë. Kurse sa i përket zgjedhjeve për këshillin komunal të Tetovës jemi të gatshëm kur do që do të mbahen”, tha Palloshi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here