Kuvendi do të vazhdojë seancën e 69-të

0
83

Sot do të zhvillohet seanca e 69-të në Kuvend.

Kuvendi sot do ta vazhdojë seancën e 69-të, në rend të ditës së cilës është numër i madh i ndryshimeve dhe plotësimeve të ligjeve nga më shumë fusha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here