Likova dhe Bujanoci bashkëpunojnë për IPA fondet

0
75

Kryetari i Likovës Erkan Arifi në facebook ka informuar opinionin për bashkëpunimin me komunën e Bujanocit për IPA fondet.

“Sot ishim për vizitë zyrtare në Komunën e Bujanocit ku u pritëm nga nikoqiri z.Nagip Arifi. Temë diskutimi e këtij takimi ishte bashkëpunimi i dy komunave në sferën e turizmit dhe kulturës, si dhe mundësia e aplikimit në IPA fondet të Bashkimit Europian. Gjatë takimit u shkëmbyen edhe kontaktet e para të grupeve punuese, që sa më shpejt komuna e Bujanocit dhe Likovës të aplikojnë në fondet e BE-së” shkroi Arifi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here