Sali: Nga 80,000 në 100,000 njerëz me astmë, numri është vazhdimisht në rritje

0
55

Ministri Sali shprehet se numri i pacientëve në vendin tonë është nga 80 mijë në 100 mijë dhe është në rritje të vazhdueshme.

“Një nga qëllimet tona kryesore është përmirësimi i cilësisë së jetës dhe mbrojtja e shëndetit me barna të cilësisë së lartë dhe të përballueshme që ofrojnë një rezultat më të mirë në trajtimin e pacientëve me astmë dhe sëmundje kronike të mushkërive”, shkroi ministri Sali.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here