33.8 C
Skopje

Shkupi nikoqir i konferencës rajonale të drejtorëve të policive të Ballkanit Perëndimor

Në Shkup do të mbahet sot Konferenca Rajonale e Drejtorëve të Policisë nga Ballkani Perëndimor, Republika e Greqisë, Republika e Bullgarisë dhe e Italisë.

Në hapje të konferencës, siç njoftojnë nga MPB-ja, fjalim do të kenë ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe drejtori i Byrosë për siguri publike Sasho Tasevski.

Marketing