Catherine de Bolle: Europol ka bashkëpunim të mirë me Maqedoninë e Veriut

0
61
Ambienti dhe zona e kontrabandimit të imigrantëve janë fusha në të cilat Europol ka bashkëpunimin më të mirë me policinë e Maqedonisë së Veriut. Nevojiten investime më të mëdha dhe bashkëpunim të forcuar në fushën e krimit ekonomik dhe financiar, tha në intervistë për MIA-n, drejtoresha ekzekutive e Agjencisë Evropiane për zbatimin e ligjit – Europol, Catherine de Bolle.

“Për të shkatërruar organizatat kriminale duhet të monitorohen mjetet e tyre. Kështu që ne kemi nevojë për përpjekje shtesë këtu dhe ne do ta bëjmë këtë”, tha ajo në një intervistë,

Ajo shtoi se nevojiten përmirësime të vazhdueshme të krimit kibernetik, për shkak të taktikave dhe qasjeve që ndryshojnë me shpejtësi të grupeve kriminale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here