33.8 C
Skopje

Rritet çmimi i benzinës, ulet pak i naftës

Shkup, 9 maj – Benzina nga sonte në mesnatë do të rritet për dy denarë për litër, ndërsa dizeli do të lirohet për gjysmë denarë për litër, vendosi sot Komisioni Rregullativ për Energji (KRRE).

Çmimi i ri me pakicë i EUROSUPER BS-95 është 90,5 denarë për litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet për 92,5 denarë dhe EURODIZEL (DE V) për 89,5 denarë për litër. Çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) nuk ndryshon dhe mbetet 87,5 denarë për litër.

Marketing