Qeveria do të mbajë seancën e 44-të

0
63

Qeveria sot do të mbajë seancën e 44-të, në të cilën do të shqyrtojë disa pika të programit të punës dhe në interes të qytetarëve, bëri të ditur shërbimi për shtyp i Qeverisë.

Me propozim të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujit do të shqyrtohet informacioni për lehtësimin e kritereve për linjën e kredisë nga fondet e Bankës Zhvillimore për mbështetjen e sipërmarrjeve në fushën e bujqësisë me qëllim rritjen e prodhimit të produkteve bujqësore dhe rishikohet përpunimin e tyre.

Në rend dite të seancës është edhe Raporti Vjetor për punën e Qendrës Koordinative Nacionale për menaxhimin kufitar i përgatitur nga Qendra.

Shërbimi për shtyp i Qeverisë njofton se për vendimet e ndërmarra opinioni do të njoftohet përmes një komunikate për media.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here