Shtrenjtohen benzina dhe mazuti, çmimi i dizelit nuk ndryshon

0
72

Shkup, 18 maj – Nga sonte në mesnatë, do të shtrenjtohet çmimi i benzinës, dhe atë për 2,5 denarë për litër. Dizeli ndërkohë nuk ndryshon dhe vazhdon të kushtojë 86 denarë për litër.

Çmimi i ri i benzinës EUROSUPER BS 95 do të jetë 94,5 denarë, EUROSUPER BS 98 – 96,5 denarë.

Vaji ekstra i lehtë ashtu sikurse dizeli nuk ndryshon. Çmimi i saj është 84 denarë. Çmimi i mazutit shtrenjtohet për plot 1,9 denarë dhe tani do të kushtojë 54,3 denarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here