33.8 C
Skopje

Bekteshi jep lajmin e madh: Gurthemeli për Korridorin 8 jo më vonë se më 13 gusht

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi nē emisionin ClickPlus i pyetur për realizimin e Korridorit 8,  tha se gurthemeli pritet të vendoset jo më vonë se më 13 gusht.

“Korridori 8 është shumë i rëndësishëm për zhvillimin dhe ekonominë e këtij vendi dhe është prioritet kryesor, nuk e di saktësisht se kur do të përfundojë por ndërtimi do të fillojë jo më vonë se 13 gushti”, tha Bekteshi.

Marketing